Med sand mellan tårna.


Nu är det bara ett par timmar kvar, snart sitter jag med sand mellan tårna, en drink i handen och njuter av se mina vänner spela beachvolleyboll.

När går flyget och vart reser jag?

Flyget tar jag inte, utan det är spårvagnen jag tar i göteborg, och jag “reser” till världens största beachvolleyhall. Sjukt va?

Vi är ett gäng som samlats för att köra en turnering hos beachcenter, för er som inte vet så är det en volleyboll hall som är otroligt stort, fylld av sand och paraplydrinkar. Man behöver verkligen inte ta flyget för att uppleva strandkänsla vilket är helt magiskt när man vill fly vardagen. 

Man behöver inte slösa massa pengar, ta semester från jobbet, planera in en massa osv. Utan allt du behöver är att lyfta telefonen, boka en bana, ta spårvagnen och så är det klart.

Bättre en så blir det inte.

Totalt blir vi 10st som skall spela och vissa av oss har varit där tidigare och vissa har inte varit det. Vi som varit där tidigare älskar stället, de har trevlig personal, bra mat och allmänt bra vibe, förhoppningsvis tycker de som inte varit där tidigare samma sak.