Här kan man faktiskt hitta solsäng i konstrotting


Det finns ingenting som kan lyfta trädgården lika mycket som en möbel i konstrotting! Möbeln har varit aktuell så länge vi kan minnas och nu syns rotting mer och mer i inredningsmagasinen. Jag har äntligen hittat en solsäng som kompletterar min trädgårdsstil! Även om konstrotting är ett konstgjort material så tycker jag att det tillför en naturlig känsla på uteplatsen på grund av dess mjuka och jordnära form. Genom de små öppningarna mellan flätningarna släpper materialet igenom luft och andas vilket är särskilt funktionellt för trädgårdsmöbler som främst används under sommarhalvåret. Dessutom tycker jag att att materialet är mer anpassningsbart än andra material och formar sig efter kroppen. Det gör konstrotting perfekt att spendera mina bästa soltimmar i!

Materialet spelar roll!

När jag har letat efter möbler till vår uteplats har jag först tittat på trämöbler. Det är något av ett favoritmaterial för svenskar och vi tycks ha fastnat i tanken på trämöbler utomhus. När jag undersökte saken närmare förstod jag att trämöbler inte är det bästa materialet för utemöbler, det kanske säger sig självt. När trämöbler kommer i kontakt med väta under en lång tid så förlorar träet sin struktur. Det är en av anledningarna till att jag började leta efter ett alternativ som ger samma naturliga känsla. Nedan kan du läsa 5 anledningar till att du bör välja rottingmöbler till trädgården.

  • Konstrotting är ett mycket hållbart material
  • Inte känsligt för väderförhållanden
  • Materialet är lätt att rengöra
  • Ger en mysig känsla på uteplatsen
  • Klassiskt material som håller stilen

Häng på den nygamla trenden du också! Rottingmöbler för trädgården är ett mycket bra alternativ för dig som vill ha hållbara möbler och inte vill spendera mycket tid på underhållning. En solsäng i rotting är ett fantastiskt sätt att uppdatera uteplatsen och det var länge sedan jag var så nöjd med ett möbelköp. Jag har redan fått frågan var jag köpt mina nya möbler av flera av mina vänner och jag sprider mer än gärna tipset vidare. Kolla in var jag köpte min solsäng du också!