Bra golv för storkök och restauranger


Olika byggnader och verksamheter kräver olika typer av golv. Jag arbetar till exempel i ett storkök, där det krävs ett tåligt golv, gärna ett massagolv som ofta finns i industrier. Vi lade nyligen om golvet i köket, och då insåg vi hur många fördelar som finns med det nya industrigolvet. Dessa golv är till exempel mycket hygieniska, vilket såklart är extra viktigt när det rör sig om storkök och restauranger.

Var passar massagolv?

Massagolv används ofta som industrigolv men kan användas på många andra platser också, till exempel i skolor, på kontor och i storkök. Golven finns i en rad olika färger att välja mellan, vilket är ett plus i kanten. Det är alltid bra att väga fördelar mot nackdelar innan ni bestämmer er för vilket golv som ska läggas och här nedan hittar du ett par fördelar med massagolv.

  • Golven har god kemikalieresistens
  • Golven är enkla att städa
  • Golven kan användas med halkskydd

Låter massagolv som något som passar till er verksamhet? Då kan AJ Floor Solutions hjälpa er att lägga golvet, precis som de gjorde hos oss. Tillsammans med dem kan ni komma överens om färg och olika funktioner som ni tycker är viktiga hos ett golv i just er typ av verksamhet.12